tadı 401k için ürünler (7)

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Tuzlu antep fıstığı 1000g vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, genel iyilik hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihapları yatıştırır. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini ve çeşitli hastalıkların olasılığını geciktirir. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalorilidir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içermektedirler. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar. Ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan bol miktarda diyet lifi içerirler. Antep fıstıkları, vücutta nitrik okside dönüşen L-arginin açısından zengindir.
Mil 1000g

Mil 1000g

Millet, darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu önlemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda maddesidir. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoietik demir ve bakır içeriğidir. Lif, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan kompleks karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoietik özelliklere sahiptir. Darı, vücuttaki iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtıcı bir etki gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Yüksek kalsiyum ve silika bileşenleri içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4%, doymuş yağ asitleri 0,4 g - 2% karbonhidrat 72,1 g - 28%, şekerler 0,8
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci karışımı, farklı kuru meyve türlerini bir araya getirmek için yaygın bir isimdir. Fındık, yer fıstığı, badem ve kuru meyveler gibi bileşenleri içerir. Vivio, <strong>ananaslı</strong> bir öğrenci karışımı hazırladı; bu, egzotik tadı ve aromasıyla karışıma katkıda bulunuyor. Karışımın tüm bileşenleri, iyi oranlarda seçilmiş olup, sağlam bir enerji ve besin maddesi desteği sağlar. Klasik öğrenci karışımı, tıpkı yeniliğimiz olan ananaslı öğrenci karışımı gibi, özellikle yüksek zihinsel ve fiziksel çaba gerektiren dönemlerde önerilmektedir. Patates cipsi ve şekerlenmiş ananas. Bu, her yere götürebileceğiniz çok besleyici bir atıştırmalıktır. İçerdiği fındıklar, fındık veya badem gibi, vücut için çok değerli yağ asitleri kaynağı olabilir. Bilimsel araştırmalar, bu bileşenlerin son derece yüksek EFA - esansiyel doymamış yağ asitleri içeriği ile karakterize olduğunu göstermektedir.
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.